Техника
УслугиРазвернуть каталог ↓
ТехникаРазвернуть каталог ↓
УслугиРазвернуть каталог ↓

Двері Камея Новий Стиль

Двері Камея Новий Стиль
Тепло и Уют в Вашем Доме
Сергей Васильевич

+38(098)013-90-49

Написать сообщение
https://remont-kvartir-pod-klyh.ua.market/
Все объявления компании
Id объявления: 10987
Обновлено: 18/12/2020
4555грн./ час
Цена не соответствует? Сообщите нам
#Двері #Камея #Новий_Стиль
Камея - каркасно-щитові міжкімнатні двері колекції Модерн.
Міжкімнатні двері Камея виділяються серед традиційних конструкцій абстрактними формами стекол. Незграбні асиметричні фігури доповнюють один одного повторюваними вигинами. Вони створюють враження руху і служать додатковим джерелом світла для приміщення. Форми стекол нагадують широкі мазки художника, що прикрасив двері в стилі авангард. Камея поєднується з іншими моделями колекції Модерн: Лілія, Бора і Парус.
Екошпон - це високотехнологічний декор, виготовлений за принципом CPL (абб. «Continious Pressure Laminates» - «покриття під тривалим тиском»). Основна сировина для цього матеріалу - найдрібніші частинки дерева (відходи деревного виробництва), з'єднані силіконовим сполучною під тиском. Матеріал забарвлюється на початкових етапах виробництва, перед змішуванням. Тому, все покриття в одному декорі однотонні, що виключає виникнення разнотону готових дверних полотен.
Покриття екошпон міжкімнатних дверей ТМ «Новий Стиль» проводитися в Європі і відповідає національним стандартам Німеччини з хімічної безпеки та екологічності DIN EN 68861-1c і DIN EN 71-3, а також сертифікату безпеки хімічних сполук для покриттів дитячих меблів IOS-MAT-0066.
Телефонуйте до нас в Компанію "Тепло та Затишок у Вашому Домі" місто Кривий Ріг вже Зараз, і Ми з Радістю Відповімо на Всі Питання які Цікавлять Вас ☎ (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich Viber/WhatsApp
Наш сайт: https://remont-kr.zakupka.com
улица Днепровское шоссе, 8, Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина
Оставьте свой отзыв:
Отправить
Отзывы о компании Тепло и Уют в Вашем Доме:
Пока не добавлено ни одного отзыва.
Список похожих объявлений:
Другие объявления данной компании: