Техника
УслугиРазвернуть каталог ↓
ТехникаРазвернуть каталог ↓
УслугиРазвернуть каталог ↓

Аварійна Плита Балкона Прибрати Демонтаж Ремонт Відновлення

Аварійна Плита Балкона Прибрати Демонтаж Ремонт Відновлення
Открыть фотогалерею объявления (16 фото)
Тепло и Уют в Вашем Доме
Сергей Васильевич

+38(098)013-90-49

Написать сообщение
https://remont-kvartir-pod-klyh.ua.market/
Все объявления компании
Id объявления: 11466
Обновлено: 17/03/2021
5555грн./ час
Цена не соответствует? Сообщите нам
#Аварійна #Плита #Балкона #Прибрати #Демонтаж #Ремонт #xВідновлення
Найчастіше при придбанні квартири на вторинному ринку місто Кривий Ріг доводиться стикатися з проблемою небезпечного балкона. І виникає питання - як позбавиться від старої конструкції, швидко і бажано недорого, хто зробить демонтаж старої лоджії або дерев'яного балкона. В даному випадку справа ускладнюється, як правило, високою поверховістю квартири. І тим, що в процесі розбору можуть виникнути технічні складності, які важко передбачити
недосвідченому майстру. Таке завдання під силу професіоналам. І тільки фахівець може оцінити масштаб робіт. Ви телефонуєте нам і вже через 5 хвилин маєте уявлення з чого варто почати і орієнтовний кошторис робіт. Ми займаємося демонтажем балконів в Кривому Розі вже більше 10ті років, і наші майстри знайдуть рішення абсолютно з будь-якої ситуації.
Підготовчий процес демонтажу балкона місто Кривий Ріг
Перш за все необхідна якісна підготовка. необхідно організувати безперешкодний доступ до балкону, прибрати предмети інтер'єру. Звичайно демонтаж старого балкона буде супроводжуватися певним шумом і пилом. Тому ми застилає меблі і підлогу поліетиленом. Обговорюємо час гучних робіт, для того, щоб ви могли попередити сусідів. Перед тим як приїдуть працівники вам потрібно підготувати їм робоче місце у вашій квартирі. Для початку потрібно прибрати все, що знаходиться у вас на балконі або лоджії. Це може бути старі меблі, квіти в горщиках, соління, різні коробки і сміття. Так само максимально розчистите простір в кімнаті перед балконом або лоджією, адже через цю кімнату будуть проносити скління, рами і будівельне сміття. На прохання замовника наші фахівці можуть взяти на себе роботу з підготовки приміщення перед балконом. Подбайте про те, щоб залишилася меблі в приміщенні накрита поліетиленовою плівкою або тканиною, так як під час демонтажу балкона утворюється багато пилу. Також постеліть на підлогу поліетиленову плівку або картон. Подбайте про те, щоб зняти штори, жалюзі, фіранки, вони не повинні втручатися під час демонтажних робіт. Заздалегідь подумайте про те, куди будете складати віконні рами і скління, якщо раптом вирішите скористатися ними, під час будівництва нового балкона. Їм потрібно буде підготувати окреме місце
Демонтаж старого скління балкона Кривий Ріг
Спочатку демонтуються жалюзі, карнизи, декоративні елементи. Далі йде етап демонтажу скління балкона. За допомогою спеціального обладнання видаляються скла, знімаються укоси, демонструються кріплення. Найвідповідальніший етап це видалення перил та плити, яка і тримає всю конструкцію. Для демонтажу лоджії в аварійному стані залучається спеціальна техніка і дотримуються всі запобіжні заходи. Щоб демонтаж лоджії був проведений з урахуванням технічних вимог, безпечно і точно в строк - звертайтеся в нашу компанію "Тепло та Затишок у Вашому Будинку". Ви отримаєте першокласний сервіс і привабливу вартість робіт. На балконах або лоджіях старих будинків вікна зазвичай складаються з дерев'яної рами з підвіконням. Демонтаж старого вікна починається з підвіконня, потім знімаються віконні стулки і кріплення між віконними рамами. Вікна на лоджіях зазвичай прикріплені до стіни, тому робочим потрібно розбити укоси, прибрати розпірки і викрутити скоби зі стіни. коли необхідно демонтувати вікно з пластика, то слід звернутися до фахівців, які його встановлювали. Всі демонтажні роботи здійснюються професіоналами своєї справи. Говорячи про демонтаж балкона мається на увазі видалення старого скління, вікон, плити в аварійному стані, старої даху, що протікає або перегородок між балконом і кімнатою. Компанія «Тепло та Затишок у Вашому Будинку» демонтує повністю або частково балкони, лоджії та інші споруди місто Кривий Ріг. Вельми часто купуючи собі квартиру, нові мешканці стикаються з наявністю старих балконів. Ми демонтуємо балкони на будь-якому поверсі і будь-якого рівня складності. Наші фахівці акуратно, якісно і швидко демонтують балкон і вивезуть будівельне сміття і все це за прийнятними цінами. Демонтаж балкона або лоджії не найпопулярніша послуга. Але, тим не менше, мешканці старих багатоповерхівок досить часто стикаються з обсипати старими балконами. Ні в якому разі не затягуйте з демонтажем балкона, якщо ви зіткнулися з такою проблемою. У гіршому випадку балкон може обрушитися під вашим вагою, або пошкодити балкони ваших сусідів знизу, або впасти на тротуар під вашим будинком. Будьте пильні і вчасно звертайтеся до відповідних організацій.
Демонтаж Огорожі
Після того, як вікна повністю демонтовані робочі приступають до розбирання огорожі. Огорожа може являти собою цегляну стіну, металеву решітку або бетонну плиту. Демонтаж огорожі проводиться з використанням таких інструментів як зварювальний апарат, ножівка по металу, болгарка, перфоратор і інше. Інструменти підбирають, відштовхуючись від виду огорожі. Тонкі старі металеві прути легко розрізаються ножівкою, більш міцні конструкції розрізаються з використанням болгарки або зварювального апарату. Перфоратор може знадобитися, якщо огорожу зроблено з цегли або бетону. Відбійний молоток використовують, якщо це монолітне бетонне огородження. Стара обшивка, в більшості випадків, кріпиться дуже слабо, тому для того, щоб її зняти буває досить невеликого лома і лапи. Коли в матеріали огорожі входить євровагонка, процес демонтажу значно ускладнюється і може зажадати набагато більше часу і сил. Після завершення демонтажу огорожі переходять до плити. Дуже важливо спочатку зрозуміти, в якому стані вона знаходиться і чи є можливість побудувати нову на її основі, а потім вже приступати до демонтажу. Наша компанія вже багато років на ринку демонтажу. Наші працівники професіонали своєї справи. Якщо ви задумали перепланування квартири, хочете пустити більше світла в кімнату або на кухню за рахунок балкона або лоджії, то довірте це нам. На демонтаж перегородки зазвичай йде всього кілька годин і не сильно багато шуму. Але рівень шуму і кількість пилу під час робіт залежить від того, з чого побудована перегородка. Ви можете самостійно підготувати приміщення до демонтажу, або довірити це нам. Так само ми подбаємо про прибирання і вивезення будівельного сміття.
Демонтаж плити (статі)
При демонтажі статі часто використовують такі ж інструменти, як і під час демонтажу обшивки, такі як обценьки, ломи, перфоратори та інше. Після підлогового покриття видаляють утеплювач. Якщо ви збираєтеся зробити тільки косметичний ремонт, то видалення підлогового покриття буде досить. Ви можете не турбуватися про будівельне сміття, після демонтажу ми все ретельно приберемо. Коли плиту все ж необхідно видалити (аварійний стан), то обов'язково потрібно обгородити територію під балконом. Також ми призначимо відповідальну людину, яка має дивитися, щоб під місцем демонтажу не виявилося випадкових пішоходів, адже на них можуть випадково впасти шматки бетону під час робіт. Ще наші фахівці обов'язково використовують страхувальний обладнання, тому що ця робота дуже ризикована для життя. Саме тому варто звертатися до професіоналів своєї справи. Коли демонтують плиту, використовують відбійний молоток або перфоратор. Цими інструментами бетон видаляють невеликими шматками з плити. Якщо бетон був армований, то відкрилися ділянки розрізають, за допомогою болгарки, і бетон розбирають по шматках. Під час повного демонтажу балкона всі дії повинні виконуватися строго в певній послідовності.
Демонтаж балкона проходить в такому порядку:
• Знімається скління з балкона;
• Видаляють оздоблювальні матеріали та конструкції стін;
• Витягують утеплювач (якщо балкон був теплий);
• Забирають несучі та опорні елементи;
• Останнім розбирають плита (пол).
Для демонтажу балкона в аварійному стані всі дії повинні здійснюватися в суворій відповідності з технікою безпеки і з використанням спецтехніки. У даній ситуації проводиться повний демонтаж балкона з усіма матеріалами і конструкціями. коли опорні конструкції підлоги в ідеальному стані, то їх залишають, щоб використовувати при будівництві наступного балкона. В ході демонтажу балкона залишається велика кількість будівельного сміття, такого як бите скло, незбиране скління, дерев'яні віконні рами, уламки бетону, цегли та інше. За погодженням із замовником ми за допомогою вантажної техніки вивеземо будівельне сміття і забезпечимо його утилізацію. Матеріали, які в ході демонтажу зберегли свою цілісність можуть залишитися у замовника.
Ціна на демонтаж балкона
Вартість демонтажу балкона змінюється в зв'язку з різними причинами. По-перше, від матеріалу вікон (пластикові, металеві, дерев'яні та інше), а також від площі скління і майбутнього обсягу робіт, також необхідно враховувати загальний стан всієї конструкції, і чи є необхідність видаляти плиту. Вивіз сміття оцінюється окремо. Виходячи з усіх вищевказаних показників, фахівці складають кошторис і визначають вартість майбутніх робіт. Після цього, якщо ціна вас влаштовує, обмовляється час, в яке вам зручно прийняти фахівців. Всі терміни і умови будуть прописані в нашому договорі. Наші фахівці завжди працюють якісно і швидко, тому сміливо звертайтеся до нас в компанію «Тепло та Затишок у Вашому Будинку». Якщо у вас лоджія, а не балкон, то тут має бути небагато інша робота. На лоджіях вікна прикріплені до стіни, тому тут необхідно видалити укоси і розпірки, а після вже і вікна повністю. Повна вартість робіт складається нашим фахівцем після того, як він огляне балкон чи лоджію і визначить обсяг робіт.
Демонтаж Козирка
Такий вид робіт може проводитися тільки в тому випадку, якщо балкон знаходиться на останньому поверсі. Дахом для балконів нижче є підлогу верхнього. Демонтаж козирка може бути необхідний тоді, коли він протікає або з інших причин. Він може бути сконструйований на стійках або прикріплений до стіни будівлі. При демонтажі козирка на балконі з склінням на початку забирається внутрішнє оздоблення, потім утеплювач (скловолокно, теплоізоляція і інше)
і після дахове покриття (шифер, профнастил та інше). За допомогою углошліфовательной машини розрізаються стійки конструкції. У тому випадку, коли конструкція була прикріплена до стіни будівлі, то після зняття покрівельного покриття видаляють кріплення, а потім каркас.
Демонтаж сходів на балконі
Живучи в квартирі будь-яка людина хоче, щоб у нього було небагато більше вільного простору. Важливо знати, що демонтаж пожежної драбини дозволений тільки в тому випадку, якщо
є альтернативний спуск і тільки при наявності дозвільного документа з відповідної інстанції. За самовільний демонтаж може послідувати серйозне покарання, тому не слід нічого робити з перепланування квартири без узгодження з відповідними органами. При наявності дозволу сходи спилюють болгаркою і закладають люки. На скління утеплення та інші дії на балконі з пожежною драбиною теж потрібен спеціальний дозвіл. Згідно із законом демонтувати дозволяється тільки цокольний блок і поріжок, і в подальшому встановити там нові двері або французькі вікна (в підлогу). Неопалювана територія в обов'язковому порядку повинна бути відділений від опалювального приміщення. На даний вид робіт потрібен дозвіл житлової комісії. Без цього документа ми ні в якому разі не можемо приступати до демонтажу. В першу чергу знімаються старі вікна і двері на балкон, після чого вже можна демонтувати цокольний блок і поріжок. Якщо блок монолітний, то використовується перфоратор або відбійний молоток. Цегляний цокольний блок, якщо він в один шар, демонтується з використанням кувалди, якщо в два і більше, то використовується відбійний молоток.
Поріжок між балконом і основним приміщенням може бути зроблений з різних матеріалів. Від матеріалу залежить складність його демонтажу. Дерев'яний або пластиковий поріжок легко демонтувати за допомогою лома. Це займе зовсім небагато часу і пилу практично не буде. Демонтаж цементного порожка вже більш трудомістка робота. В даному випадку використовується перфоратор і буде багато пилу. Пороги, покриті керамічною плиткою або ламінатом, можна також демонтувати досить швидко, але матеріали в цьому випадку можуть не зберегти цілісність. Якщо ви плануєте повторно використовувати плитку, то наші фахівці акуратно демонтують її з мінімумом ушкоджень. При демонтажі плитки використовуються молоток і ломик, якими кожна плитка по черзі вибивається зі свого місця. Розбити потрібно тільки найпершу літку, щоб акуратно підібратися до наступних.
Телефонуйте до нас в Компанію "Тепло та Затишок у Вашому Домі" місто Кривий Ріг вже Зараз, і Ми з радістю Відповімо на Все цікавлять Вас Питання ☎ (098) 013-90-49 Sergei Vasilyevich Viber / WhatsApp
Наш сайт: https://remont-kr.zakupka.com
теги: аварійна плита балкона, аварійний балкон
https://youtu.be/FdbT0xMJ03w
улица Днепровское шоссе, 8, Кривой Рог, Днепропетровская область, Украина
Оставьте свой отзыв:
Отправить
Отзывы о компании Тепло и Уют в Вашем Доме:
Пока не добавлено ни одного отзыва.
Список похожих объявлений:
Другие объявления данной компании: